Un any més, BOMOSA Fundació col·labora en els Premis Literaris Sant Jordi 2022 que, enguany, celebren la seva quarantena edició. Organitzats per la Conselleria d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra i el Col·legi Espanyol Maria Moliner, aquest certamen promou l’escritpura i la literatura entre els joves del Principat. Està dirigit a alumnes de Secundària, Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional de tots els sistemes educatius del país.

A més de BOMOSA Fundació, aquesta nova edició, compta amb el patrocini de Barcanova Editorial, l’Acció Cultural de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra, l’Institut Camões i l’AFA del Col·legi Espanyol Maria Moliner. I, també, amb la col·laboració de BYLD i el Comú de Sant Julià de Lòria.

Les anteriors edicions han demostrat la gran acollida que aquest concurs té entre els joves dels diferents centres educatius del nostre país, així com la gran qualitat de les obres que han presentat.

Diferents premis i un jurat d’excepció

Com a novetat, en la present edició, el poeta andorrà Manel Gibert s’incorpora en el Jurat dels Premis, juntament amb professors dels diferents departaments lingüístics de Llengua Castellana, Catalana, Anglesa i Francesa del Col·legi Espanyol Maria Moliner i la Coordinadora de l’EPE de Portugal a Andorra, Filipa Soares, que seran les persones que fallaran el concurs.

Uns premis que s’atorguen indistintament als treballs escrits en català i en castellà; amb un premi especial en llengua anglesa, un altre en llengua francesa i un tercer en llengua portuguesa. Aquests treballs responen a les quatre modalitats de Poesia, Narrativa, Teatre i Assaig, amb dues categories segons l’edat dels participants: una primera per a alumnes de 12 a 14 anys i una segona per als de 15 o més. L’assaig, però, està restringit a l’alumnat de 15 anys endavant.

Encoratgem de nou els nostres joves a presentar-se a aquest concurs, que finalitza el plaç d’entrega d’obres aquest 9 de febrer, i a celebrar de la millor manera Sant Jordi!

RESSÒ MEDIÀTIC

Altaveu

Bon Dia

Catzona

Diari d’Andorra

El Periòdic d’Andorra

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter