Els espais de coworking, com és el cas de Hive Five by BOMOSA, han canviat la forma d’entendre el treball i s’han convertit en els darrers temps en una gran alternativa als centres de feina tradicionals. Però, quina és la clau i quins són els beneficis del cotreball? La resposta és evident: els avantatges que implica, com per exemple, la flexibilitat laboral o la creació de comunitat i el networking. Però aquests no són els unics punts forts, ja que hi ha moltes diferències respecte els centres de treball tradicionals que proporcionen un valor afegit al fet de treballar en un coworking com Hive Five.

No hi ha un tipus de professional específic per al qual el coworking sigui exclusiu o més adient, tot i que la filosofia i l’estil de treball fan que sigui molt atractiu per a treballadors “freelance”, treballadors en remot, nòmades digitals o petites empreses. No obstant, aquesta consideració s’està superant ja que cada vegada són més les empreses que confien en espais de coworking com a noves seus.

Els beneficis del cowork

La creació de comunitat i el foment del networking és un dels principals beneficis de treballar en un cowork. És ideal per crear sinèrgies entre els coworkers, els quals poden ampliar la seva xarxa de contactes. Fer networking és una oportunitat per col·laborar, desenvolupar negocis i créixer gràcies a l’ampli ventall de professionals de diferents sectors que es troben en la mateixa situació. El fet de compartir un mateix espai de treball ajuda no només a relacionar-se, sinó també a aprendre de les experiències dels altres i, a la vegada, crear una comunitat entre tots que vagi més enllà del suport mutu.

Conseqüència directa de l’anterior avantatge és perdre la sensació de soledat o aïllament que, sobretot els autònoms, emprenedors o freenlances poden tenir quan treballen des de casa seva o en una cafeteria. La base de la filosofia d’un cowork és la barreja amb tot tipus de professionals, siguin o no afins a la mateixa professió, però sempre disposats a interactuar, col·laborar i beneficiar-se mútuament. El resultat per al nou coworker serà que sempre se sentirà en companyia.

Hive Five Andorra

La flexibilitat laboral és una virtut que ofereixen els coworks. Cada professional pot organitzar la seva pròpia jornada laboral, sense dependre d’horaris d’arribada i sortida. I, a més, també hi ha la possibilitat de canviar d’ambient dins del propi coworking i poder escollir el lloc de feina que ofereixi la major inspiració, motivació o concentració segons les necessitats. A Hive Five by BOMOSA, per exemple, la gestió dels seus espais de més de 1.200 m2 al llarg de les sis plantes del seu edifici és operativa per als seus usuaris les 24 hores del 7 dies de la setmana.

El valor econòmic també és un punt a favor. Treballar en centres de coworking suposa un estalvi gràcies al fet de no haver-se de preocupar per costos derivats dels serveis com l’aigua, la llum, l’internet, la neteja o la climatització. I, en casos d’empreses que comencin a créixer, aquestes no han de fer cap inversió per modificar l’espai gràcies a la flexibilitat d’espai que ofereix un cowork.

Però els punts forts van més enllà d’aquests: ajudar a evitar les distraccions de treballar des de casa, la possibilitat de treballar amb equipament de darrera tecnologia, ser una font d’inspiració, creativitat i motivació. I el resultat final sempre és una major productivitat, sent aquest el punt màxim que tot professional busca en el desenvolupament de la seva feina. Al cowork es ve a treballar.

Per què Hive Five és la millor opció?

L’espai de coworking de l’Univers BOMOSA ofereix la possibilitat de compartir centre de treball amb una comunitat amb la qual portar tots els projectes empresarials al següent nivell. La seva ubicació al bell mig d’Andorra la Vella és un plus a l’estar prop de tots els serveis. A més, la sisena planta de l’edifici és un multi-espai amb terrassa exterior i unes vistes panoràmiques immillorables que permeten poder desconnectar en un moment, com també gaudir en algun dels after-works organitzats.

Hive Five Andorra

 

 

Hive Five te diversos formats d’espais de treball: taula, despatxos, sales de reunions… tant per persones que necessiten puntualment un espai per treballar o reunir-se, com per les empreses que volen domiciliar el seu negoci al coworking.

Així mateix, seguint els valors d’Univers BOMOSA sobre sostenibilitat mediambiental, Hive Five és un espai sostenible, sense combustibles fòssils, amb fonts d’aigua per tal d’eliminar l’ús d’ampolles i garrafes de plàstic, pintura ecològica, il·luminació amb leds per aconseguir estalvi energètic i una voluntat de millora ambiental permanent que ha permès que Hive Five s’hagi convertit en el primer coworking d’Andorra neutre en carboni.

A Hive Five també es té en compte l’aspecte social i saludable. Per això hi ha un Open Corner, amb productes d’alimentació i cafeteria principalment ecològics i de proximitat, de la mà de BIO BIO by BOMOSA, Santa Gloria Bakery i Cafè Maurice.

Per als hivers que ho necessitin, Hive Five ofereix tot una sèrie de servei d’acompanyament als projectes empresarials en tot allò que puguin necessitar, tant des de l’assessorament, mentoria o d’ajudes en la domiciliació.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter