Marc Taló, CEO d’Univers BOMOSA, va participar en representació de Hive Five Coworking en la jornada inaugural del Congrés sobre Intel·ligència Artificial, ‘Milo AI, que se celebra del 2 al 4 de maig a l’Hotel Roc Blanc, d’Escaldes-Engordany. Taló va ser un dels ponents de la primera taula rodona, sota el títol ‘Andorra, terra d’innovació i benestar’, juntament amb Sonia Márquez, d’Andorrita, Pol Guasch, d’AI&ML Solution Architech, Àngel Espar, d’Ingeni Coworking, i Cesar Marquina, d’Andorra Telecom.

Al llarg de la seva intervenció, Taló va donar els trets principals pels quals el Principat d’Andorra esdevé com un destí ideal no només per emprendre, sinó també per captar talent estranger; i com en aquest aspecte des de Hive Five s’aposta per ser el punt de referència per als treballadors d’aquest sector. Tanmateix, va remarcar la importància del nou reglament sobre coworkings en el que està treballant el Govern d’Andorra: “Tots plegats hem estat capaços de posicionar el país com un territori per a emprendre i a poc a poc crear un ecosistema de qualitat en el qual els espais de coworking juguem un paper important. Per això és rellevant que en el reglament sectorial que està elaborant el Govern quedi clar què és i què no és un coworking, pensant especialment a garantir la qualitat i els serveis de les persones d’aquí o de fora que vulguin emprendre des d’un espai de cotreball“, va assegurar Marc Taló.

El director general d’Univers BOMOSA també va tractar l’ampliació de Hive Five Coworking, que suposarà un creixement d’uns 1.000 m2 i que permetrà oferir nous serveis que donaran un valor afegit als hivers com per exemple un gimnàs i una sala de podcast; les ‘Talent Sessions’, la iniciativa que s’organitza conjuntament amb Ingeni Coworking, i dos trets característics de Hive Five: la sostenibilitat i ser un espai ‘petfriendly’. El primer està arrelat a la pertinença a Univers BOMOSA, “un projecte empresarial i filantròpic que es mou sota els valors de la sostenibilitat, la internacionalitat i l’aposta pel talent, revertint al país tots els beneficis generats a través de BOMOSA Fundació“, mentre que gràcies al segon, sent l’únic espai amb aquesta característica, permet als hivers anar a treballar amb el seu animal de companyia.

Un congrés internacional per a tots, inclosos els animals

Milo AI és un esdeveniment pioner que se celebra del 2 al 4 de maig a l’Hotel Roc Blanc, d’Escaldes-Engordany, amb l’objectiu de ser un punt de trobada per a usuaris, emprenedors, empreses i tecnòlegs interessats en la Intel·ligència Artificial, des de principiants a experts. Es tracta d’un congrés dissenyat per ser accessible a tots els públics amb la finalitat d’introduir la IA a tots els nivells. A més, Milo AI serà un espai per connectar, aprendre i celebrar l’amor pels animals a través de tallers i panels. Les empreses startups també podran presentar els seus projectes davant un grup d’inversors, amb l’oportunitat de ser un dels 10 projectes escollits per a la presentació.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter