Amb l’arribada de l’hivern, BIOBIO ha actualitzat la seva gamma de productes incloent les noves referències per aquesta temporada, tant per la seva línia de plats ecològics, Biobò, com per a la nova generació de sucs 100% naturals, ZUUM®.

En el primer cas es tracta de plats saludables i típics de  més que s’afegeixen a la resta d’opcions ja disponibles pel consumidor en els diferents punts de venda. Aquestes referències d’hivern són:

  1. Trinxat de col i patata amb donja
  2. Sopa de carbassó i carrota
  3. Trinxat vegà
  4. Llenties amb verdures
  5. Cigrons estofats
  6. Sopa de bolets
  7. Crema de porros

D’aquests, els dos primers són reconeguts com a Recepta Tradicional Andorrana pel Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra. Tanmateix, tant aquests com la resta es tracten de plats ecològics, frescos i elaborats sense conservants, colorants ni additius des de la cuina central d’Encamp, la primera cuina d’Andorra en obtenir la certificació europea per a la producció d’aliments ecològics, la certificació ECOCERT. Tots els plats de Biobò formen part del label Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra.

Actualment, podeu trobar els nostres plats al centre comercial Pyrénées Andorra i a l’E.Leclerc Hiper Andorra, d’Andorra la VELLA; a River Centre Comercial de Sant Julià de Lòria; i a la botiga Biocoop, d’Escaldes-Engordany.

La família ZUUM® creix amb dos nous sabors

Després de l’èxit de l’arribada de ZUUM by BIOBIO a Andorra durant el passat estiu, estem molt contents que la família dels sucs 100% naturals creixi amb dos nous sabors: suc amb Goji i suc amb Fruita de la Passió.

El primer està elaborat a partir de poma, taronja i maduixa a més de baies de Goji; mentre que el segon està compost també amb poma, mango i plàtan. Aquests dos nous sabors s’afegeixen al suc de Taronja, el suc amb Poma, el suc de Fruits Vermells i el suc Verd combinat (amb poma, cogombre, espinacs i llimona) per aquesta temporada i ja són disponibles tant a diversos punts de venda com en cafeteries i bars del País.

Elaborats a partir de fruites i verdures premsades en un procés conegut com a cold pressed que extreu el suc a baixa temperatura i que allarga la caducitat del producte perquè l’oxigenació és mínima disminuint l’oxidació, els sucs de ZUUM® by BIOBIO conserven intactes els nutrients dels ingredients emprats, tots cultivats a la conca mediterrània. Com a marca andorrana sostenible, BIOBIO ha fet una acurada tria de proveïdors per garantir l’ús de fruites i verdures senceres i fresques en la seva elaboració.

ZUUM® by BIOBIO és una nova generació de sucs pensats per a la gent que vol gaudir d’una vida saludable i més sostenible, i que vol mantenir una dieta equilibrada amb el consum diari recomanat de fruites i verdures.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter