El CEO d’Univers Bomosa, Manel Garcia, ha estat entrevistat a Feedbatktoday.net. Com explica a aquest mitjà, la principal vocació d’Univers Bomosa és generar un impacte positiu al Principat d’Andorra. I ho fa tenint en compte la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental. Per tant, amb una visió empresarial i filantròpica.

Univers Bomosa pretén millorar la qualitat de vida de les persones, la protecció i el benestar dels animals i la protecció i regeneració de l’entorn natural. Bio Bio, Hive Five i BMS Consultoria Estratègica són -entre d’altres- algunes de les empreses d’Univers Bomosa. Una activitat empresarial que fomenta els hàbits de vida saludables, la democratització de l’alimentació ecològica i l’impuls d’un model de turisme responsable i sostenible. I també, la consciència ambiental i humanista i el treball cooperatiu i la innovació.

Filantropia estratègica

La vessant filantròpica del Grup recau en Bomosa Fundació. Aquesta entitat rep els beneficis de la part empresarial per promoure projectes i accions i poder contribuir així a fer d’Andorra un referent en aquests àmbits, com explica també Manel Garcia a Feedbaktoday.net.

Si vols veure l’entrevista sencera a Manel Garcia, ho pots fer en aquest enllaç.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter