Aquest mes de juliol, amb l’auge dels casals d’estiu per a nens i nenes, i la reobertura dels casals de gent gran, Bio Bio, la nostra empresa de restauració col·lectiva i de retail, està servint prop de dos-cents menús diaris. Els padrins de la Llar de Jubilats d’Encamp, del Casal Calones d’Andorra la Vella, la Llar de Lòria i la Creu Roja de Sant Julià de Lòria estan, per tant, dinant els nostres àpats.

Però a més dels padrins, els infants que gaudeixen de l’Escaldes-Estiu també estan gaudint dels nostres menús. I, així, aprenent des de petits la importància de l’alimentació saludable.

Restauració de Bio Bio, també en el retail

Alguns dels nostres plats ecològics també es poden trobar en porcions individuals al supermercat E.Leclerc Hiper Andorra. I, d’altres plats vegans, a més, es poden aconseguir a través de l’aplicació de CityXerpa, que et porten el menjar a casa. Sense oblidar que els usuaris del nostre espai Hive Five by Bomosa també disposen de menús Bio Bio a la sisena planta del cowork.

Estem, per tant, molt il·lusionats de fer arribar el menjar saludable de km. 0, a diferents col·lectivitats i de distintes maneres que s’adapten a les necessitats de cada usuari.

Foto: Agència de Notícies d’Andorra

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter