Premi CEA 2022 innovacióUnivers BOMOSA ha guanyat el guardó Andorra Recerca + Innovació a l’emprenedoria o la innovació dels Premis CEA 2022, certamen celebrat el dimarts 21 de juny a Soldeu i organitzat per la Confederació Empresarial Andorrana. Aquest premi reconeix a les empreses que han innovat aconseguint triomfar, implementant amb èxit una nova idea, servei o producte. El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va ser l’encarregat de fer entrega del guardó a Manel Garcia, CEO d’Univers BOMOSA, qui el va recollir en nom del president Turi Mora i de tota les persones que treballen a la companyia.

“Aquest tres eixos: recerca, innovació i emprenedoria, són els pilars d’una nova estratègia de país que pretén establir les bases per un impuls definitivament decidit cap a un ecosistema innovador i emprenedor a Andorra. Un full de ruta que permetrà, per una banda l’alineació cap uns eixos d’especialització de país i d’altra, el desenvolupament de les infraestructures, el talent, el finançament i la cultura innovadora i emprenedora d’Andorra”, va manifestar el ministre, qui va destacar Univers BOMOSAper la seva capacitat innovadora, visionaria i la seva inquietud per aportar solucions de millora a la nostra societat“.

En el seu discurs, Manel Garcia va destacar la missió de l’empresa: “Univers BOMOSA té una important peculiaritat: els beneficis de les nostres empreses es destinen a BOMOSA Fundació per fer activitat filantròpica a Andorra. Això fem a BOMOSA: projectes empresarials i projectes filantròpics amb valors, des de l’andorranitat i amb una vocació d’innovació permanent que sumi i generi sinèrgies i impacte positiu al nostre país”.

Premi CEA 2022 innovació

El CEO d’Univers BOMOSA va explicar que “moltes persones només ens identificaven amb la protecció animal, especialment els gossos. Però tota la tasca animalista ara la fa una associació independent i oberta a tothom; GosSOS. A més, a l’Univers BOMOSA impulsem projectes amb valors, com BIOBIO, l’empresa de menjar saludable, ecològic i cuinat a Andorra. Hive Five, un espai de coworking per afavorir el talent i l’emprenedoria al país, amb 140 punts de treball i situat al cor d’Andorra la Vella; o bé BMS Consultoria Estratègica, per acompanyar organitzacions i empreses en l’àmbit de la responsabilitat social corporativa, posant l’accent en la sostenibilitat ambiental. També, des de BOMOSA també tenim el repte majúscul de posar en marxa el CRAMEA, el centre d’alt rendiment esportiu en alçada a l’edifici de Sud Ràdio. Un repte al qual li posem molts esforços i molta il·lusió”.

El sopar de lliurament dels Premis va ser encapçalat pel president de la Confederació Empresarial Andorrana, Gerard Cadena, així com el cap de Govern, Xavier Espot, la síndica general, Roser Suñé i el cònsol de Canillo, Francecs Camp. A l’acte hi va assistir una nodrida representació d’empresaris, professionals i reprentatns públics del paí.  Des de l’any 2016, cada dos anys es convoquen els Premis CEA, uns premis que volen destacar les millors empreses del Principat d’Andorra, que es veuen recompensades per la feina ben feta. Altres categories dels premis són a la trajectòria empresarial, a la sostenibilitat, a la projecció internacional, a l’empresa inclusiva, a la igualtat, a la gestió del talent sènior, al reconeixement de la Marca Andorra, a l’autònom i la microempresa i el premi pioners d’Andorra.

RESSÒ MEDIÀTIC

Diari d’Andorra

El Periòdic

Bon Dia

Andorra Difusió

Altaveu

Fòrum

Catzona

CEA

ARI

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter