Bio Bio col•labora en el llibre “Amb un toc de llegums”

Tornar al llistat

Avui a les 11:30h ha tingut lloc la presentació del llibre “Amb un toc de llegums” a la sala de conferències de MoraBanc. Una iniciativa organitzada pel Ministeri de Medi Ambient i l’entitat bancària per commemorar l’any internacional dels llegums al Principat d’Andorra. L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar l’ús i el consum dels llegums, fomentant aquesta proteïna vegetal, com a alternativa més saludable.

IMG_3758

Al llibre hi ha participat Bio Bio, la divisió de alimentació ecològica de Bomosa, amb la elaboració de dues receptes del nostre xef Jordi Planes: una de trumfes d’Andorra farcides amb saltejat de cigrons bio i una altra, de croquetes de llenties bio amb confitures d’Auvinyà.

Amb un toc de llegums

A la guia de receptes “Amb un toc de llegums” també hi han col·laborat 5 xefs andorrans més, amb un total de 12 receptes on es combina algun llegum amb un producte de la marca Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra.

Fins ara, s’han produït un total de 1.000 exemplars del llibre, el qual també es pot descarregar des de la web del ministeri.

tmp1475138189718988
diari-dandorra-toc-de-llegums
doc1

 

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter