El Patronat de BOMOSA Fundació, presidit per Turi Mora Sagués, ha celebrat la seva reunió ordinària fa unes setmanes. A la sessió s’han aprovat els comptes de l’any 2021 i ratificat el pressupost per a l’any 2022, però també s’han planificat els objectius i línies d’actuació per al proper any, així com s’ha donat compte de la memòria de les activitats realitzades el passat curs.

En relació a les accions de futur, BOMOSA Fundació parteix de la base de continuar en els projectes d’altri on actualment col·labora, com per exemple el nou format del Cos de Voluntaris per la Natura, GosSOS, el projecte de Jove Voluntariat Lector, el Premi Sant Jordi o el suport a AMMA, l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra.

No obstant, BOMOSA Fundació vol apostar, també, per un projecte propi per ser finançat a través de l’arrodoniment solidari. Així mateix, s’estan desenvolupant diversos projectes en col·laboració amb altres entitats del país amb la idea que vegin la llum al llarg de l’any.

Memòria d’activitats

La reunió del Patronat també ha servit per fer una memòria de les activitats portades a terme des de juny de l’any passat. Per exemple, una de les accions va ser el lliurament a GosSOS dels beneficis del llibre editat per BOMOSA Fundació Les Joies de la Fauna d’Andorra. La Fundació, a més, va donar suport al projecte del Cos de Voluntaris per la Natura del Comú de la Massana dirigit a joves que no han superat la secundària i a través d’aquest programa es formen en jardineria i treball forestal.

Per altra banda, i conjuntament amb l’ONG Gol Solidari i l’equip de futbol Inter Club d’Escaldes, es va portar a terme una acció de suport a l’associació DEMAMU de Moçambic recollint samarretes i material esportiu per enviar-ho després als infants del país africà. Al llarg d’aquest any, BOMOSA Fundació va ser un dels patrocinadors de l’equip andorrà del col·legi Sant Ermengol a la final espanyola de la First Lego League, celebrada a Màlaga, ajudant als joves amb les despeses de desplaçament i manutenció.

Enguany, i des de fa nou anys, BOMOSA Fundació ha donat suport als Premis literaris Sant Jordi, organitzats per l’Ambaixada Espanyola i el col·legi Maria Moliner, el lliurament dels quals s’ha celebrat recentment.

Cal recordar que BOMOSA Fundació finança les seves accions, en part, a partir dels beneficis que obtenen les diferents empreses de l’Univers BOMOSA: l’espai de coworking Hive Five, l’empresa d’alimentació saludable i ecològica BIOBIO o bé BMS Consultoria Estratègica, com a principals projectes.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter