Entrades de novembre, 2018

Veritas i Bio Bio reben els primers distintius d’establiments col·laboradors amb el Pla Nacional de Residus

Publicat el 13/11/2018
Els establiments Veritas i Bio Bio, del grup Bomosa, han estat els primers en aconseguir el distintiu d’establiments col·laboradors amb el Pla Nacional de Residus, que atorga el Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat. La ministra Sílvia Calvó i el fundador d’Univers Bomosa, Bonaventura Mora, han signat aquest dilluns un conveni marc de col·laboració […]
Veure més
Les novetats de Biobo durant la 40a Fira d'Andorra la Vella

40a Fira d’Andorra la Vella: Biobo introdueix quatre referències temàtiques de quatre continents en la nova oferta de plats preparats 100% ecològics

Publicat el 29/10/2018
Humus de cigrons (Àfrica), risotto de verdures vegà (Europa), ‘noodles’ de verdura i soja (Àsia), ‘chili’ amb carn (Amèrica) són els plats encarregats de renovar la carta de Biobo, sense oblidar-nos de les preparacions tradicionals com ara el trinxat amb donja o estofat de vedella
Veure més
Workshop Ocupacional Seu d'Urgell

BIOBIO ha participat en la quarta edició del Workshop Ocupacional organitzat per l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell

Publicat el 01/10/2018
Aquesta trobada no tan sols ens ha permès realitzar una recerca de perfils que actualment estem en cerca a BIOBIO Restauració, sinó que també per contactar amb els responsables de departaments de RRHH d’altres empreses andorranes.
Veure més
BIOBIO integra un menú 100% ecològic a la Llar de Jubilats d'Escaldes Engordany

BIOBIO integra un menú 100% ecològic a la Llar de Jubilats d’Escaldes Engordany

Publicat el 24/09/2018
Aquest dijous 20 de setembre s’ha realitzat la presentació dels nous serveis que oferirà BIOBIO Restauració  a la Llar de Jubilats d’Escaldes Engordany.
Veure més
biobio restauració primer seminari gastronomia andorra

BIO BIO Restauració, al Primer Seminari de la gastronomia andorrana a l’entorn del corpus del patrimoni culinari i de la marca de garantia

Publicat el 02/07/2018
Una de les conferències centrals del primer seminari de gastronomia andorrana ha estat desenvolupada per Daniel Bassas, responsable de BIO BIO Restauració.
Veure més
12 hores esport contra el càncer

Taller sobre alimentació saludable de Marc Gil a les 12 hores d’esport contra el Càncer

Publicat el 19/06/2018
El dissabte 16 de juny es va dur a terme la segona edició de les 12 jornades d’esport contra el càncer, organitzada per Assandca amb el patrocini de Vallbanc.
Veure més
BioBio_Restauració_Andorra

A la cafeteria de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell,  Bio Bio Restauració renova l’oferta tant d’esmorzars com d’àpats

Publicat el 15/06/2018
Arriba l’estiu i des Bio Bio Restauració ens proposen gaudir d’una oferta renovada i saludable.
Veure més
Marc_Gil_Ara_i_Aquí

Gana fisiològica vs. gana emocional

Publicat el 15/03/2018
Marc Gil, el nostre nutricionista de Bio Bio Restauració, ha visitat el programa ‘Ara i Aquí’ de RÀDIO I TELEVISIÓ D’ANDORRA per parlar sobre la gana fisiològica i la gana emocional. En què consisteixen i com podem aprendre a diferenciar-les?
Veure més
assandca

Día mundial contra el cáncer

Publicat el 05/02/2018
La segona edició dels tallers de cuina d’Assandca finalitzen amb gran èxit. Marc Gil, nutricionista de Bio Bio, i Eduard Carabantes, cuiner especialitzat en cuina ecològica, han estat els encarregats d’impartir els tallers als 56 assistents.
Veure més
bio_bio_restauracio_dani_bassas

El mèrit de ser ‘bio’, Diari d’Andorra

Publicat el 29/01/2018
El nostre responsable de Bio Bio Restauració, Daniel Bassas, ha participat en un reportatge que posa en valor el treball que estan portant endavant productors andorrans i autoritats del Govern, en pro de desenvolupar un marc regulador per a la producció i certificació de productes ecològics a Andorra.
Veure més
Assandca Agafa la paella pel mànec

Agafa la paella pel mànec!

Publicat el 25/01/2018
ASSANDCA organitza quatre tallers culinaris coincidint amb el Dia Mundial contra el càncer. Bomosa serà l’empresa encarregada d’impartir els tallers. Se’n faran dos dissabte 3 de febrer, a les 16 i 18.30 h, i dos diumenge 4 de febrer, a les 9.30 i 12 h.
Veure més
Vallnord_BioBio_Andorra

S’amplia l’oferta alimentària de BIO BIO a Vallnord per oferir menjars saludables a tots els col·lectius

Publicat el 12/01/2018
L’empresa d’alimentació ecològica BIO BIO torna a ampliar un any més el seu acord de col·laboració amb Vallnord per oferir a tots els col·lectius de l’estació d’esquí un programa d’alimentació saludable i variat, amb una oferta molt important en menús cent per cent ecològics.
Veure més
Bio_Bio_Andorra

Bio Bio aconsegueix exportar plats preparats ecològics a Catalunya

Publicat el 14/12/2017
Després de mesos de feina, s’ha aconseguit obrir mercat a l’exterior. 
Veure més

La cuina de BIO BIO repartirà uns 300 menús als nens dels ESPORTS d’ESTIU de la MASSANA

Publicat el 20/08/2017
Des de Bomosa treballem dia a dia en la promoció dels valors de l’alimentació ecològica i promovent l’accés igualitari a aquesta. En aquesta oportunitat, Bio Bio Restauració ha signat un acord amb el Comú de la Massana per assegurar l’accés a menjar ecològic i saludable a nens amb al·lèrgies i intoleràncies.
Veure més
Veritas - Nous Menús

Nous menús Ecològics a VERITAS

Publicat el 20/07/2017
La nova carta de menús amb aliments ecològics de VERITAS presenta la varietat idònia per tal de portar una dieta saludable i equilibrada. Dins de l’oferta que s’hi mostra hi podem trobar fins a 6 tipus diferents d’amanides ecològiques i 2 tipus d’amanides ‘superfoods’, 8 varietats d’entrepants ecològics i 3 altres ‘superfood’, i una selecció de […]
Veure més

BIOBIO presenta els seus plats d’estiu a BECARIS, RTVA

Publicat el 23/06/2017
Al magazín BECARIS de RTVA han entrevistat als nostres companys de BIO BIO i Biobo amb motiu de la presentació dels nous plats d’estiu.
Veure més
Menu ECO Hotel Tudel

L’ HOTEL TUDEL aposta pel menjar ecològic de BIO BIO

Publicat el 06/06/2017
Esteu de visita a Andorra? Trobareu la nostra oferta de menjar sa i ecològic a l’Hotel Tudel d’Escaldes-Engordany. Una proposta de plats equilibrats, saludables i de qualitat. La carta està composta per primers i segons plats de temporada, on hi podreu trobar des d’una taboulé verda d’estiu fins a uns tallarins amb wok de verdures […]
Veure més

Presentació a Andorra del TRI-PLATe

Publicat el 27/04/2017
  Ahir vam presentar als mitjans andorrans la nova proposta de BIO BIO a l’Hospital d’Andorra. Un nou tipus de menú creat sota un estudi de Harvard que presenta l’evolució de la piràmide alimentària. Vols saber-ne més?, Aquí teniu l’enllaç per poder descobrir el que serà la revolució d’aquesta primavera-estiu al principat. http://www.andorradifusio.ad/Noticies/lhospital-de-meritxell-pioner-en-loferta-gastronomica-ecologica-i-lalimentacio-saludable#.WQEIjRDj6PI.whatsapp
Veure més

Vols donar suport a un dels nostres projectes?